Na een afwisselende loopbaan heb ik, al weer bijna 7 jaar, mijn plek gevonden. Mijn plek achter de werkbank, in mijn atelier in Nootdorp, waar ik graag handgemaakte en persoonlijke sieraden, voor en in opdracht van jou, maak. Nog elke dag ben ik blij dat ik deze keuze heb gemaakt, en dat ik nu doe wat ik leuk vind in plaats van wat 'moet' of handig is. 


Ik vind het gaaf om voor jou een sieraad te maken die jou dag een beetje mooier maakt en jou een bijzonder en blij gevoel geeft. Dit kan een nieuw sieraad zijn, met de unieke D◦OR Elastiek schakel, maar het kan ook een sieraad zijn van oud goud, waardevol en met veel herinnering. Als je kiest voor een sieraad van DOr Anne dan denk ik met je mee; wat past bij je en welk sieraad geeft jou dat speciale gevoel waar je blij van wordt. Een sieraad is iets persoonlijks en dat is voor iedereen weer anders. Van opvallend groot tot klein en fijn met toch net dat beetje extra.

 

Mijn ideeën en inspiratie haal ik uit de natuur en bloemen, maar ook uit gewone dagelijkse dingen of dingen die ik meemaak met mijn zoons. De eenvoudigste dingen kunnen soms het begin zijn van een nieuw sieraad en geeft zo elk sieraad zijn eigen verhaal. 

 

Op mijn website staan veel foto's die een goed beeld geven van de sieraden. In het echt is het nog mooier en vertel ik je er graag meer over. Ben je zelf ook benieuwd, wil je een sieraad passen en/ of vindt je het leuk om samen verder te kijken voor een persoonlijk en op maat gemaakt sieraad. Maak dan een afspraak, info@door-anne.com, je bent van harte welkom in mijn atelier in Nootdorp. 

 

Lieve groet,

Annemarie de Jager